O nama

Tko smo?

Bit Promet d.o.o je trgovačko poduzeće specijalizirano za prodaju i distribuciju sustava i materijala za gradnju. Nudimo velik izbor materijala za fasade, žbuke, suhu gradnju, hidro i termo izolaciju, te ostali potreban pribor.
 

Kako smo nastali?

Bit Promet d.o.o započeo je poslovanje 2000 godine s distribucijom hidroizolacijskih materijala. Razvojem prodaje uvidjeli smo da će izolacijski materijali zauzeti važno mjesto u budućoj gradnji. Logičan slijed je bio razviti prodaju toplinskih fasadnih sustava. Cilj je bio pružiti kvalitetna, stručna i cjelovita rješenja za izolaciju od stiropora i kamene vune, koja su najbolja i najisplativija rješenja za uštede kod grijanja prostora.

Kvalitetnom ponudom ,profesionalnom uslugom i pristupačnim cijenama proširili smo svoje poslovanje na program suhe gradnje i spuštenih stropova. Kroz ovo vrijeme stvorili smo kvalitetne poslovne odnose sa proizvođačima građevinskog materijala, a kao pouzdan distributer stekli smo povjerenje naših klijenata.
 

Gdje smo danas?

Prisutni smo na sedam prodajnih lokacija, te pokrivamo šire područje grada Zagreba, Rijeku, Koprivnicu, Sisak i Dalmaciju iz grada Vodica . Stalnim ulaganjem i edukacijom naših zaposlenika jamčimo kvalitetna rješenja u gradnji, visokokvalitetne proizvode po europskim standardima  i brze isporuke po cijeloj Hrvatskoj.
 

Vizija

Cilj nam je nastaviti  kvalitetan rast  i razvoj  u prodaji sa naglaskom na našu specijalnost. Želimo ostvariti suradnju sa novim klijentima, koji će kao i naši dosadašnji poslovni partneri, prepoznati prednosti fleksibilnosti i jednostavnosti našeg poslovanja i suradnje s nama. Naša vizija je “Graditi dugoročne odnose sa povjerenjem”. Za nas je to smisao uspješnog poslovanja i svrha postojanja  BIT prometa.

Jer „BIT GRADNJE JE U BIT PROMETU“!


Informaciji o tvrtki

Bit Promet d.o.o. Velika cesta 39, 10020 Zagreb
OIB: 15161231864 MBS: 080190500
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
Temeljni kapital: 784.126,35EUR uplaćen u cijelosti
Transakcijski račun otvoren kod Zagrebačka Banke d.d.: IBAN: HR7123600001101717429
Uprava: Tomislav Čolić, Biljana Čolić
Tečaj konverzije 1€=7,53450 kn
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati