Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA
Kupcima je omogućeno jednokratno plaćanje na sljedeće načine:
 • Kreditne i debitne kartice
  • Mastercard®
  • Maestro®
  • Visa
 • Virmanska uplata/opća uplatnica
 • Pri preuzimanju u poslovnici gotovinom ili kreditnim karticama
Sve potrebne informacije vezane za plaćanje su jasno vidljive tijekom kupnje na web stranici, te u potvrdi koju putem e-maila šaljemo pri zaključivanju svake kupnje. U slučaju da odaberete plaćanje karticom, nakon što ste pročitali i prihvaćate Opće uvjete i Izjavu o privatnosti, biti ćete preusmjereni na stranicu pružatelja usluge online kupovine Monri WebPay na kojoj ćete morati upisati podatke o kartici kojom plaćate svoju narudžbu. U slučaju da ste odabrali opciju uplate virmanom/općom uplatnicom, nakon zaključene narudžbe poslat ćemo vam e-mail koji sadrži ponudu s odabranim artiklima iz košarice s točnim iznosom za uplatu. Prilikom plaćanja po ponudi  na općoj uplatnici obavezno navedite poziv na broj, kako bi vaša uplata bila ispravno evidentirana. Proizvode ćemo vam poslati nakon što vaša uplata bude vidljiva na našem računu. Uplate provjerava i obrađuje webshop administrator. Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja pouzećem, robu plaćate pri pruzimanju na prodajnom mjestu. Sve cijene na web stranici su izražene u hrvatskim kunama i u njih je uračunat PDV. Bit promet d.o.o. zadržava pravo izmjene cijene bez predhodne najave. U slučaju da uplatite pogrešan  iznos, pobrinut ćemo se da vam u što kraćem roku izvršimo povrat više uplaćenog novca na račun.
 
Sigurnosni standardi
Monri WebPay je pružatelj usluge online naplate na web stranici www.bitpromet.hr te snosi pravnu i tehničku odgovornost za plaćanje kreditnim i debitnim karticama.
Monri WebPay je certifificiran prema PCI DSS standardu.
PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) Level 1 - sigurnosni standard definiran od strane PCI DSS globalnog vijeća sastavljenog od predstavnika svih svjetskih kartičnih brandova. PCI DSS onemogućava kartične prijevare uz povećanu kontrolu podataka i primjenjuje se na svim kartičnim brandovima (Visa, Mastercard, Maestro, Diners i Discover. 
3-D Secure protokol - globalni standard za autentifikaciju kupaca/korisnika kartica u sustavu sigurnih internetskih transakcija. Globalni platni sustavi Mastercard i Visa razvili su vlastite programe sigurnosne kupovine na internetu bazirane na 3-D Secure modelu, Mastercard SecureCode i Verified by Visa. Protokol je zasnovan za provjeri identiteta kupca korištenjem SSL/TLS tehnologije.

 
 
 • Mastercard
 • Visa
 • Diners Club International
 • Discover Network
 
 • Mastercard SecureCode
 • Verified by VISA
 • Diners Club Sigurna kupnja

Monri
 

Sigurnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih i debitnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.


Izjava o privatnosti
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


UVJETI ISPORUKE
 1. Na određenu adresu unutar Republike Hrvatske
 2. Preuzimanje na prodajnom mjestu
a) Na određenu adresu unutar Republike Hrvatske adresu:
Naručena roba se slaže na takav način da prilikom dostave ne može doći do oštećenja. Za dostavu robe koristimo se uslugama kurirske službe  ili vlastitim prijevozom. Robu isporučujemo isključivo na adrese na teritoriju Republike Hrvatske. Cijena dostave će vam biti obračunata ovisno o težini pošiljke i krajnjem odredištu, te će biti vidljiva u košarici prilikom kupnje u web trgovini. Dostava se vrši u roku od 3-5 radnih dana od potvrde primitka uplate na računu ili autorizirane naplate. Radni dani su svi dani osim subote i nedjelje kao i državnih i vjerski praznici. Rok dostave je produljen za otoke. U slučaju da se radi o posebnoj vrsti robe  može doći do dodatnog produljenja roka. Naručena roba se isporučuje do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Kupac je dužan osigurati nesmetani prilaz dostavnim vozilima, u suprotnom dostavljač ima pravo odbiti izvršavanje dostave. U slučaju da dostavljač procijeni da zbog situacije zatečene na dostavnom mjestu može doći do oštećenja dostavnog vozila ili robe, može odbiti izvršavanje dostave. Po primitku robe kupac je dužan robu pregledati i u slučaju da zamjeti nedostatke odmah ih reklamirati dostavljaču. Dostavljač je dužan u tom slučaju odmah napisati zapisnik. Ukoliko propustite reklamirati nedostatke, smatra se da je roba predana u ispravnom stanju te naknadne reklamacije nećemo uvažiti. Bit promet d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće štete kao što je propadanje ili oštećenje terena i ulaza objekta u slučaju dostave s težim prijevoznim sredstvom, kao i za oštećenja koja nastanu zbog preuskih ulaza i prilaza do objekta. Kupac sam snosi odgovornost za nastalu štetu prouzročenu pruženjem dodatnih usluga istovara na zahtjev kupca (istovar kranom na uzvišena mjesta i slično).

b) Preuzimanje na prodajnom mjestu:
 • Brza i jednostavna rezervacija
 • Nema troškova isporuke 
 • Mogućnost plaćanja u webshopu ili u prodajnom mjestu
Osim dostave robe na adresu, pružamo mogućnost da sami možete preuzeti u jednoj od naših poslovnica diljem Hrvatske. U tom slučaju vam se prilikom kupnje neće zaračunati cijena dostave. Lokacije naših poslovnica možete vidjeti ovdje.
 
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati