Zapošljavamo

Bit Promet d.o.o je trgovačko poduzeće s 23 godišnjom tradicijom, specijalizirano za prodaju i distribuciju sustava i materijala za gradnju. Nudimo velik izbor materijala za fasade, žbuke, suhu gradnju, hidro i termo izolacijske materijale, te ostali potreban pribor.
Prisutni smo na sedam prodajnih lokacija, te pokrivamo šire područje grada Zagreba, Rijeku, Koprivnicu, Sisak i Dalmaciju iz grada Vodica. Stalnim ulaganjem i edukacijom naših zaposlenika jamčimo kvalitetna rješenja u gradnji, visokokvalitetne proizvode po europskim standardima  i brze isporuke po cijeloj Hrvatskoj.
Cilj nam je nastaviti kvalitetan rast i razvoj u prodaji s naglaskom na našu specijalnost. Naša vizija je “Graditi dugoročne odnose sa povjerenjem”. Za nas je to smisao uspješnog poslovanja i svrha postojanja  BIT prometa.

Jer „BIT GRADNJE JE U BIT PROMETU“!
 

Otvorena molba
Pridružite se našem timu!


Hvala Vam na iskazanom interesu za zapošljavanjem u BiT Prometu.

Ukoliko trenutno nemamo aktualnih natječaja ili objavljeni natječaji ne odgovaraju Vašim interesima, pozivamo Vas da nam pošaljete otvorenu molbu.

Vašu ponudu pohranit ćemo u bazi otvorenih molbi te ćemo biti slobodni kontaktirati Vas kad se ukaže potreba za zapošljavanjem osoba Vaših kvalifikacija.
 
Javite nam se otvorenom molbom te pošaljete životopis i kratko motivacijsko pismo na posao@bitpromet.hr.


Slanjem otvorene molbe suglasni ste da će se Vaši podaci čuvati u bazi jednu godinu nakon prijave u svrhu prijave na natječaje.  
U svakom trenutku možete bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade svojih osobnih podataka. Opoziv privole može se podnijeti e-poštom.

 
Tečaj konverzije 1€=7,53450 kn
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati