Fasadni sustavi BAUMIT

Bolja kvaliteta života kod kuće

Zdravo stanovanje je iznimno važno, pogotovo ako je poznata činjenica da tijekom života čak 94% zraka koji udahnete - je zrak unutarnjeg prostora. Najbolji način stvaranja ugodne okoline jest odabir prave toplinske izolacije. To će vam pomoći stvoriti ugodnu sobnu temperaturu u bilo koje doba dana ili godišnje doba. Zbog toga je Baumit stvorio široku paletu fasadnih sustava kako i za izolaciju obiteljskih kuća tako i za sanaciju fasada nebodera. Sve komponente sustava ispunjavaju potrebe odgovarajuće podloge i željene karakteristike.

TRI ELEMENTA ZDRAVOG STANOVANJA:
  1. Za zaštitu i udobnost bitna je IZOLACIJA
  2. Za prirodno i zdravo stanovanje bitni su MATERIJALI
  3. Za sigurnost i udobnost bitna je STABILNOST

Visoko kvalitetna toplinska izolacija Baumit trebala bi se prianjati uz podlogu dugi niz godina pa čak i desetljeća. Da biste to postigli, ključno je odabrati pravi mort za lijepljenje i armiranje, koji savršeno odgovara izolacijskom materijalu i podlozi. Baumit nudi pravi mort za lijepljenje i armiranje za svaku primjenu i sve uvjete kao i širok raspon dodataka koji će savršeno upotpuniti Vaš povezani sustav za vanjsku toplinsku izolaciju (ETICS).
                  

Više zaštite za okoliš iznutra i izvana

Posljednjih godina postaje sve toplije, klimatske promjene su sada više nego primjetne. Najvažnije mjere za postizanje „zdrave“ sobne temperature na održiv i ekološki prihvatljiv način jesu najčvršća moguća konstrukcija i učinkovita toplinska izolacija. Jedan od načina za to je pomoću toplinsko-izolacijskog sustava BAUMIT OPEN.
  • štedi energiju
  • smanjuje CO2
  • važan doprinos zaštiti okoliša
  • poboljšava unutarnju mikroklimu povećanom prozračnošću
  • u kombinaciji sa zrakom, drvom i mineralima te  čvrstom konstrukcijom osnova je ugodnog i zdravog životnog okruženja

Zahvaljujući posebnoj Baumit Open tehnologiji, inovativni Baumit OpenTherm nudi 5 x bolju regulaciju vlage od klasičnih EPS izolacijskih materijala. Fasade izolirane Baumit Open sustavom prozračne su poput opeke, vlaga može slobodno izaći, a zdrava mikroklima ostaje u zatvorenom prostoru.
 
Fasade izolirane Baumit Open sustavom prozračne su i na taj način štite od ljetnog pregrijavanja: osnova su za ugodno i zdravo životno okruženje.
Tečaj konverzije 1€=7,53450 kn
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati