Baumit 12 nijansi bijeleBIJELA FASADA VIŠE NIJE SAMO BIJELA FASADA

Čak i ako je slučaj da je bijela suma svih boja, pojedinačni tonovi se razlikuju po tome što uzrokuju nešto drugačije u oku promatrača. Često se radi samo o maloj promjeni nijanse i fasada već izgleda malo objektivnije nego što bi trebala biti. Čisto bijela? Potpuno bijela? Topla bijela? Hladno bijela? Čak i male varijacije mogu napraviti velike razlike u izgledu objekta. Tople bijele nijanse imaju primjese crvene, narančaste i žute boje, što rezultira nježnim sjajem i ugodnom vibracijom. Hladnije bijele nijanse imaju primjese zelene, plave i ljubičaste, pridonoseći čistom i svježem izgledu.
  • 12 jedinstvenih nijansi bijele
  • učinite svoju fasadu savršenom
  • spoj jednostavnosti i stila


BIJELA NIKADA NE IZLAZI IZ MODE

Zašto izabrati bijelu fasadu? Trendovi vezani za boje dolaze i odlaze, ali klasična bijela boja uvijek će biti i ostati popularan izbor – posebno na fasadi! Bijela boja nudi toplije i hladnije varijacije pa može biti teže odabrati koja je nijansa bijele pravi izbor za Vašu fasadu. Kako bi ograničili gotovo bezgranične mogućnosti, Baumit je izabrao 12 najljepših bijelih nijansi i spojio ih u jedinstvenu kolekciju boja - od zvjezdane do boje bjelokosti, od opalno bijele do boje leda.
 

12 JEDINSTVENIH NIJANSI BIJELE

BIJELA FASADA IMA EFEKAT HLAĐENJA

Pored čistog i bezvremenskog izgleda bijelih fasada, one imaju i funkcionalnu stranu. Jer što je fasada lakša, to se manje zagrijava. Razlog ovog efekta hlađenja: svijetle površine odražavaju više sunčeve svjetlosti. Na taj način pomažu pozitivno utjecati na mikroklimu u gradovima tokom vrućih ljetnih mjeseci.
 

 
U OVA 3 ZAVRŠNA SLOJA DOSTUPNO JE SVIH 12 NIJANSI BIJELE BOJE:

Pitate se zašto izabrati bijelu fasadu za Vaš dom? Osim što klasična bijela boja nikada ne izlazi iz mode, lakša je i time postiže svoju funckionalnu stranu: pruža efekat hlađenja.

Ako i Vi razmišljate o bijeloj fasadi, za više informacija, slobodno nas kontaktirajte!
Tečaj konverzije 1€=7,53450 kn
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati