Kazeta za klizna vrata 900x2100mm, JEDNOKRILNA GIPS ZID, KDZ 100/125mm, ECLISSE

Šifra: 01787
 
Cijena (za web narudžbe)
1.279,26 kn/kom
({{pricePerSizeUnitBaustela + " kn/" + pricePerSizeUnit}})
Eclisse kazeta za klizna vrata koja nestaju u zid jedno su od najboljih rješenja za probleme koji nastaju kod projektiranja modernih interijera u kojima postoji potreba za racionalnim korištenjem prostora.
U usporedbi s klasičnim vratima, klizna vrata nude prednosti za svaki stambeni prostor.
Procjenjuje se da u prosječnom domu, više od 8% dodatnog prostora može biti oslobođeno primjenom kliznih vratima, a to je 8 četvornih metara dodatnog prostora u stanu od 100 četvornih metara!

PREDNOSTI-verzija gips ploče
-Demontažna vodilica, omogućuje uklanjanje cijele vodilice u svakom trenutku bez potrebe rušenja ili oštećenja zidova.
-Metalni držač vodilice, ova je opcija bolja od drvenih držača jer pruža dodatnu čvrstoću cijelom sklopu.
-Vodilica i klizači, četiri brtvljena kuglična ležaja od kromiranog čelika zaštićena su unutar vodilice tako da ne može doći do isklizavanja već je povlačenje glatko i pouzdano, max.težina vrata 100 kg, po narudžbi i do 150 kg.
-Horizontalni profili za pojačanje, posebno izrađeni od 0,7mm pocinčanog čelika, tri profila imaju specifičan lepezasti oblik koji povečava čvrstoću i smanjuje savijanje.
-Vertikalni profili za pojačanje, izrađeni su od 1,2mm pocinčanog čelika što uvelike povečava čvrstoću i smanjuje savijanje.
ECLISSE vertikalni prfili su najjači profili ove vrste na tržištu.
-Vodilica vrata, montira se brzo i jednostavno na okvir bez potrebe bušenja rupa. Ova vodilica jamči savršeno centrirani položaj.
-Dva podesiva vrata stopera, prvi vratni stoper namješten je tvornički da zaustavi vrata na 70mm od ruba kazete, a drugi je izrađen tako da lagano drži vrata u zatvorenoj poziciji kako bi se spriječilo trzanje i podrhtavanje.
-Metalni stoper na dovratniku, učvršćuje strukturu.
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati