Kazeta za klizna vrata 900x2100mm, JEDNOKRILNA GIPS ZID, KDZ 100/125mm, ECLISSE

Šifra: 01787
 
Cijena (za web narudžbe)
188,97 €/kom
Eclisse kazeta za klizna vrata koja nestaju u zid jedno su od najboljih rješenja za probleme koji nastaju kod projektiranja modernih interijera u kojima postoji potreba za racionalnim korištenjem prostora.
U usporedbi s klasičnim vratima, klizna vrata nude prednosti za svaki stambeni prostor.
Procjenjuje se da u prosječnom domu, više od 8% dodatnog prostora može biti oslobođeno primjenom kliznih vratima, a to je 8 četvornih metara dodatnog prostora u stanu od 100 četvornih metara!

PREDNOSTI - verzija gips ploče
Demontažna vodilica, omogućuje uklanjanje cijele vodilice u svakom trenutku bez potrebe rušenja ili oštećenja zidova.
Metalni držač vodilice, ova je opcija bolja od drvenih držača jer pruža dodatnu čvrstoću cijelom sklopu.
Vodilica i klizači, četiri brtvljena kuglična ležaja od kromiranog čelika zaštićena su unutar vodilice tako da ne može doći do isklizavanja već je povlačenje glatko i pouzdano, max.težina vrata 100 kg, po narudžbi i do 150 kg.
Horizontalni profili za pojačanje, posebno izrađeni od 0,7mm pocinčanog čelika, tri profila imaju specifičan lepezasti oblik koji povečava čvrstoću i smanjuje savijanje.
Vertikalni profili za pojačanje, izrađeni su od 1,2mm pocinčanog čelika što uvelike povečava čvrstoću i smanjuje savijanje.
ECLISSE vertikalni profili su najjači profili ove vrste na tržištu.

Vodilica vrata, montira se brzo i jednostavno na okvir bez potrebe bušenja rupa. Ova vodilica jamči savršeno centrirani položaj.
Dva podesiva vrata stopera, prvi vratni stoper namješten je tvornički da zaustavi vrata na 70mm od ruba kazete, a drugi je izrađen tako da lagano drži vrata u zatvorenoj poziciji kako bi se spriječilo trzanje i podrhtavanje.
Metalni stoper na dovratniku, učvršćuje strukturu.
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati