Kazeta za klizna vrata 800x2100mm, jednokrilna za žbuku zid, KDZ 125mm, Eclisse

Šifra: 09265
 
Cijena (za web narudžbe)
348,18 €/kom
Eclisse kazeta za klizna vrata koja nestaju u zid jedno su od najboljih rješenja za probleme koji nastaju kod projektiranja modernih interijera u kojima postoji potreba za racionalnim korištenjem prostora.
U usporedbi s klasičnim vratima, klizna vrata nude prednosti za svaki stambeni prostor.
Procjenjuje se da u prosječnom domu, više od 8% dodatnog prostora može biti oslobođeno primjenom kliznih vratima, a to je 8 četvornih metara dodatnog prostora u stanu od 100 četvornih metara!

Eclisse kazeta je napravljena iz visokokvalitetnih materijala, koji omogućuju dugi rad bez problema te patentirana gornja vodilica koja se kasnije može zamjeniti bez diranja stijene.

Prednosti Eclisse kazeta za žbuku:

-produljena mrežica za žbukanje (50x25), ona povezuje kazetu sa zidom s kojim tvori dio koji omogućuje bolji spoj sa žbukom, gotovi zid neće imati nikakvih nedostataka.

-vertiklani profili za pojačanje, posebno su izrađeni od 1,2mm pocinčanog čelika koji povečava čvrstoću i smanjuje savijanje. Ovo su najčvršći profili ovog tipa na tržištu.

-mikroprofilirani lim, zbog povećanja tvrdoće i čvrstoće ugrađuje se mikrorebrasti lim 0,7mm debljine.

-horizontalni profili za pojačanje, na mrežicu za žbukanje pričvršćeno je 16 horizontalnih prečki koje osiguravaju čvrstoću i tvrdoću te reduciraju savijanje žbuke tijekom vremena.

-sustav pričvršćivanja mrežice na okvir bez varenja (patentirano), da bi se ozbjegla pojava korozije na mjestu fiksiranja mrežice te kao prevencija od odvajanja mrežice.

-profili na otkidanje ispod okvira, ispravljaju se moguće pogreške tijekom montaže.

-demontažna vodilica, uklanjanje cijele vodilice u svakom trenutku bez potrebe rušenja ili oštećenja zidova.

-dva podesiva vratna stopera , prvi vratni stoper namješten je tvornički da zaustavi vrata na 70mm od ruba kazete, a drugi je izrađen tako da lagano drži vrata u zatvorenoj poziciji kako bi se spriječilo trzanje i podrhtavanje.

-vodilica i klizači, četiri brtvljena kuglična ležaja od kromiranog čelika zaštićena su unutar vodilice tako da ne može doći do isklizavanja već je povlačenje glatko i pouzdano, max.težina vrata 100 kg, po narudžbi i do 150 kg.

-metalni stoper na dovratniku, učvršćuje strukturu.

-profil za poravnavanje (patentirano), on omogućuje puni spoj između kazete i metalnog stopera na dovratniku tijekom montaže. Također jamči savršeno centrirani položaj. Dostupan je kao standardna verzija (uključeno) kod modela debljine od 90 i 108mm.

-vodilica vrata, montiraju se brzo i jednostavno na okvir bez potrebe bušenja rupa. Ova vodilica pametno jamči savršeno centrirani položaj.

Žbuka ne opada jer je rebrasta mreža na sredini između lim ai ruba žbuke.
Rebrasta mreža: urezane linije u samoj mreži omogućavaju bolje prijanjanje žbuke.
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati