Boja za fuge - siva, FUGA FRESCA, 160 g, MAPEI

Šifra: 08696
 
Cijena (za web narudžbe)
4,69 €/kom
(29,31 €/KG)
Kalkulator potrošnje
Upišite željenu količinu ({{pricePerSizeUnit}}), broj pakiranja će se izračunati niže.
Preporučena količina:
{{squareUsageBaustela + " " + sizeUnit}}
Polimerna boja za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi u keramičkim pločicama.

Fuga Fresca je gotova boja za unutarnju primjenu koja se brzo i lako nanosi za osvježavanje boje fuga na cementnoj osnovi u keramičkim pločicama.
Koristi se za uklanjane nepravilnosti boje u fugama, uzrokovanih npr. nepravilnom ugradnjom mase za fugiranje ili za uklanjanje mrlja koje nastaju tijekom upotrebe.

Fuga Fresca je boja na osnovi akrilne smole i polimera na osnovi vode koja, zahvaljujući svojim specijalnim karakteristikama i odličnom svojstvu prekrivanja, osigurava jednoličnu boju fuga, manju upojnost vode, te lakše čišćenje.


Postupak primjene:

Nanošenje iz tubice:
Protresite tubicu prije upotrebe. Otvorite poklopac i nanesite proizvod tako da lagano pritisnete aplikator sa spužvicom na površinu fuge koja mora biti čista, bez prašine i nevezanih dijelova plijesni i ostataka kalcita. Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši. Vlažnom spužvom
uklonite tragove proizvoda s rubova pločica. Nakon upotrebe, dobro isperite aplikator sa spužvicom.

Nanošenje iz posude:
Proizvod je već pripremljen za upotrebu. Dobro promiješajte proizvod u posudi prije nanošenja. Četkom nanesite proizvod na površinu fuga koje moraju biti čiste i bez nevezanih dijelova, plijesni i ostataka kalcita. Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši.
Vlažnom spužvom uklonite tragove proizvoda s rubova pločica.

Fuga Fresca raspoloživa je u 34 boje - na upit.
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati