Spriječite razvoj gljivica i bakterija na fugama

Koliko ste se puta borili s gljivicama i bakterijama na fugama koje su napale vašu kuhinju, kupaonicu ili druga vlažna mjesta? Zasigurno prečesto. Poznato je da bakterijama pogoduju vlažna i topla mjesta, a upravo na tim mjestima najčešće smo direktno izloženi njihovu doticaju. Uzrok su i sve većih broja alergija i simptoma astme, danas svako četvrto dijete i svaka šesta odrasla osoba imaju alergije. Kako bi se spriječile takve situacije u pomoć  uskaču moderni kemijski proizvodi koji zaustavljaju stvaranje štetnih mikroorganizama koji su uzročnici raznih alergija. Ceresit je za to razvio posebnu masu za fugiranje koja pruža trajno higijenski čiste površine zahvaljujući  Microprotect  TrioProtection zaštiti.

Zahvaljujući takvoj trostrukoj zaštiti osigurava se:

1) sprječavanje prianjanja spora gljivica na spojevima  pomoću vodo-odbojnih sastojaka
2) zaustavljeno širenje spora
3) učinkovito obuzdan rast plijesni

Glatka i jednolika kompaktna površina otporna na vodu i nečistoće olakšava čišćenje, dok snažno prianjanje ljepila na rubovima pločica onemogućuje stvaranje pukotina i ulazak vode između fuga i pločica.

 
Microprotect TrioProtection
 

Upotreba Ceresit masa za fugiranje i silikona omogućuje da su spojevi, fuge i pločice čisti, a ujedno se  i sprječava rizik od nastanka alergije i infekcija.  Mase za fugiranje koriste se za fugiranje keramike (gres), ali i ostale vrste keramike, stakla, mozaika, prirodnog kamena, mramora. Dok se upotreba silikona preporučuje u kupaonicama,  saunama, kuhinjama, tuš kabinama, za zatvaranje otvora između keramičkih pločica i sanitarnih čvorova poput umivaonika, kada, tuš kabina i sl. A pogodan je i za zatvaranje otvora u uglovima zidova ili između zidova i podnih pločica.

Izaberite Ceresit mase za fugiranje i sanitarne silikone s Microprotect TrioProtection formulom i osigurajte si sigurno rješenje za higijenski trajno čiste spojeve.
Vrh
Pregled košarice Nastavite kupovati